Filtra Torna al llistat principal

Les Corts

Carril bici travessera de Les Corts

S’implanta un carril bici bidireccional, a tocar de la vorera del costat mar, del tram indicat, deixant un carril de serveis entre el carril bici i els carrils de circulació de vehicles.

Les Corts

Reurbanització dels jardins de Clara Campoamor

L’actuació té per objecte la millora de l’accessibilitat i la mobilitat dels jardins, reforçant els corredors laterals existents i eliminant les barreres arquitectòniques actuals. Els treballs consisteixen en la millora de l’espai amb criteris de sostenibilitat, la renovació del paviment, l’adequació de l’enllumenat i la incorporació de vegetació i de mobiliari urbà per crear espais d’estada que facilitin les trobades i el descans. També es millora la zona de jocs infantils, on s’hi inclouen diversos jocs inclusius.

Les Corts

Pacificació de l’entorn de l’escola Duran i Bas

Es pacifica aquest entorn escolar amb l’objectiu d’implementar una millora dels seus accessos i espais immediats, augmentar els espais de trobada i incrementar la seguretat viària. Els treballs principalment són la construcció d’una vorera passant al c. de Vallespir a la cruïlla amb la travessera de les Corts i la pacificació tàctica del costat Besòs del c. de Vallespir, entre la travessera de les Corts i el c. de Can Bruixa. També es fan tasques de pintura, col·locació de mobiliari urbà, jardineres i adequació de l’espai.

Les Corts

Renovació de la Biblioteca Les Corts-Miquel Llongueras

Es fan treballs que tenen com a objectiu millorar l’accessibilitat i la renovació dels espais de la biblioteca. L’actuació consisteix en l’adequació dels lavabos i de la terrassa, en la qual s’instal·la un tendal per generar un espai d’ombra. A més, es renova la instal·lació elèctrica i el mobiliari.

Les Corts

Ampliació del pavelló poliesportiu l’Illa

Es fa la reforma i l’ampliació d’aquest poliesportiu que inclou una nova volumetria que dona continuïtat al conjunt edificat i consolidat. El nou edifici té una façana exterior amb material translúcid i al sostre s’instal·len plaques fotovoltaiques que en permeten la sostenibilitat. A més, unes lluernes garanteixen la ventilació creuada per aconseguir un edifici eficient.