Filtra Torna al llistat principal

Sant Andreu

Reurbanització de la plaça del Doctor Modrego

L’actuació té com a objectiu millorar l’accessibilitat i renovar l’àrea de jocs infantils a la plaça del Doctor Modrego. Les obres consisteixen, bàsicament, a crear una gran zona central d’espai de jocs i una zona d’estada perimetral, amb bancs i cadires, que fan de separador del trànsit rodat. Així, la nova àrea de jocs infantils és més àmplia i accessible. També es pavimenta tota la plaça amb diferents materials i s’hi incorpora mobiliari urbà.

Finalització: gener 2024

Sant Andreu

Obres de millora de l’edifici del Canòdrom

S’adequa l’edifici per obrir l’equipament a la ciutadania. L’actuació que es duu a terme consisteix en l’adequació puntual d’alguns espais existents per a adaptar-los a les necessitats del nou programa com a Ateneu d’Innovació Digital i Democràtica. També es fa l’adequació de l’office existent a l’edifici tant en la distribució com en les instal·lacions, per tal de transformar aquest espai en un bar amb restauració menor.

Sant Andreu

Reurbanització de la plaça del Rom Cremat

L’actuació té per objecte l’ordenació i la millora de l’accessibilitat d’aquest espai. Es fa la pavimentació de la plaça i l’ampliació de la zona de jocs. També s’incorpora mobiliari urbà i es fa la instal·lació de nou enllumenat.

Finalització: desembre 2023

Sant Andreu

Reurbanització del carrer de Cortit

L’objecte és millorar l’accessibilitat i guanyar espai per a l’ús dels vianants, en aquest carrer. L’actuació consisteix en incorporar plataforma única per pacificar el trànsit rodat de la via. S’hi planta arbrat, es millora el sistema de recollida d’aigües i s’hi instal·la nou enllumenat. A més, s’hi incorpora nou mobiliari urbà.

Finalització: novembre 2023

Sant Andreu

Millora dels jardins de la plaça de Can Fabra

Es fa la millora d’aquests jardins amb criteris de sostenibilitat. Els treballs consisteixen en la renovació del paviment, l’adequació de l’enllumenat, la renovació i la incorporació de vegetació i de mobiliari urbà, per crear espais d’estada que facilitin les trobades i el descans. També es renova la zona de jocs infantils, on s’hi integren diversos jocs inclusius i s’incorporen noves àrees amb paviments de sorra i cautxú.

Sant Andreu

Reurbanització de la plaça del Sot dels Paletes

L’objectiu és millorar l’accessibilitat de la plaça, potenciar els seus usos i eliminar les barreres arquitectòniques. L’actuació consisteix en la renovació i ampliació de l’espai de jocs infantils i la creació d’una zona d’estada, amb bancs i cadires, que fa de separador del trànsit rodat. Així, la nova àrea de jocs infantils esdevé més àmplia i accessible. També es renoven l’enllumenat i les instal·lacions de reg i s’hi incorpora mobiliari urbà.