Filtra Torna al llistat principal

Sant Martí

Urbanització de la Gran Via entre els carrers de Badajoz i Bilbao

L’objectiu és generar un nou espai d’ús ciutadà per millorar l’accessibilitat dels vianants i la connexió entre els barris. Es crea un nou passeig central amb arbrat, nou enllumenat i zones d’estada amb bancs i cadires. També s’inclou una àrea amb elements de cal·listènia així com un espai per a possibles esdeveniments temporals (fires, festes, etc.) a la cruïlla amb el c. dels Escultors Claperós. La configuració de l’espai, a les cruïlles amb els carrers transversals, afavorirà el pas dels vianants.

Sant Martí

Actuacions complementàries via Trajana, entre els carrers de Santander i Binèfar

Es fa la reurbanització d’algunes zones de la via Trajana, entre els carrers de Santander i Binèfar, amb l’objectiu de millorar l’ús de l’espai per al veïnat. L’actuació consisteix en la incorporació d’una àrea amb elements de joc intergeneracionals i inclusius, zones d’estada amb una pèrgola, un quiosc i lavabos. També, es renoven els bancs i l’enllumenat i s’hi incorpora nou mobiliari urbà. A més, es renova la zona de jocs infantils existent i s’hi planta vegetació arbustiva.

Finalització: desembre 2023

Sant Martí

Millora del parc del Clot

Es fan diverses actuacions per tal de millorar l’accessibilitat de l’àmbit.

Finalització: desembre 2023

Sant Martí

Remodelació del carrer del Taulat, entre el c. de Llacuna i la rambla del Poblenou

L’objecte és millorar l’accessibilitat i donar prioritat al vianant, en aquest tram del carrer del Taulat. L’actuació consisteix en la implantació de plataforma única, la incorporació de mobiliari urbà, la plantació de nou arbrat i la instal·lació de nou enllumenat. També se soterren les línies de serveis aèries existents.

Sant Martí

Implantació d’una àrea de jocs singular al parc del Poblenou

La intervenció té per objectiu millorar les condicions de joc de l’espai. Es planteja la substitució dels jocs existents i la implantació de nous jocs que millorin l’accessibilitat i les capacitats de joc, així com augmentar la superfície del cautxú pel gaudi dels infants.