Filtra Torna al llistat principal

Sants - Montjuïc

Millora de la plaça de la Vidriera

L’ objecte és millorar i reordenar l’espai de la plaça, per al gaudi del veïnat. L’actuació consisteix en la substitució del paviment de la plaça, s’incorpora cautxú a la part central i a la zona de jocs infantils. A més, es renova i s’amplia l’actual zona de jocs i s’hi col·loca nou mobiliari urbà. També es renova la vegetació de l’espai i s’hi incorporen parterres.

Finalització: gener 2024

Sant Andreu

Reurbanització de la plaça del Doctor Modrego

L’actuació té com a objectiu millorar l’accessibilitat i renovar l’àrea de jocs infantils a la plaça del Doctor Modrego. Les obres consisteixen, bàsicament, a crear una gran zona central d’espai de jocs i una zona d’estada perimetral, amb bancs i cadires, que fan de separador del trànsit rodat. Així, la nova àrea de jocs infantils és més àmplia i accessible. També es pavimenta tota la plaça amb diferents materials i s’hi incorpora mobiliari urbà.

Finalització: gener 2024

Sant Martí

Actuacions complementàries via Trajana, entre els carrers de Santander i Binèfar

Es fa la reurbanització d’algunes zones de la via Trajana, entre els carrers de Santander i Binèfar, amb l’objectiu de millorar l’ús de l’espai per al veïnat. L’actuació consisteix en la incorporació d’una àrea amb elements de joc intergeneracionals i inclusius, zones d’estada amb una pèrgola, un quiosc i lavabos. També, es renoven els bancs i l’enllumenat i s’hi incorpora nou mobiliari urbà. A més, es renova la zona de jocs infantils existent i s’hi planta vegetació arbustiva.

Finalització: desembre 2023

Sant Andreu

Reurbanització de la plaça del Rom Cremat

L’actuació té per objecte l’ordenació i la millora de l’accessibilitat d’aquest espai. Es fa la pavimentació de la plaça i l’ampliació de la zona de jocs. També s’incorpora mobiliari urbà i es fa la instal·lació de nou enllumenat.

Finalització: desembre 2023