Filtra Torna al llistat principal

Sarrià - Sant Gervasi

Millora dels talussos a l’entorn de Vallvidrera

Es fan treballs de millora del talús al carrer Major del Rectoret, 163, a l’alçada del carrer Costa del Bruc, que consisteixen en l’execució d’una pantalla de micropilotis i l’estabilització del talús amb malles de coco i triple torsió reforçades amb cables i fixades amb perns d’ancoratge.

Es fan treballs de millora del talús al camí del Pantà, a l’alçada del número 54, que consisteixen en la construcció d’un nou col·lector d’aigües residuals i l’estabilització del talús mitjançant malles de coco i triple torsió reforçades amb cables i fixades amb perns d’ancoratge.

Sarrià - Sant Gervasi

Implantació de carril bici a la via Augusta (tram Laforja-Ganduxer)

S’ implanta un carril bici a banda i banda de la via, a tocar de la vorera. Aquesta actuació s’emmarca en el projecte de de construcció de 32,6 quilòmetres nous de carril bici i la millora d’11,7 quilòmetres ja existents. L’objectiu és arribar al 2023 amb una xarxa total de 272 quilòmetres, per fer de Barcelona una ciutat més sostenible.

Finalització: desembre 2023

Sarrià - Sant Gervasi

Reurbanització del passatge de Marimon

L’objecte és millorar l’accessibilitat i guanyar espai per a l’ús dels vianants, en aquest passatge. L’actuació consisteix en incorporar plataforma única per pacificar el trànsit rodat de la via. S’hi planta arbrat en grans escocells, es millora el sistema de recollida d’aigües i s’hi instal·la nou enllumenat. A més, s’hi incorpora nou mobiliari urbà i s’hi creen zones d’estada.

Finalització: novembre 2023

Sarrià - Sant Gervasi

Millora dels jardins de Mercè Rodoreda

L’actuació consisteix en la renovació i l’ampliació de l’àrea de jocs infantils i de la zona d’esbarjo de gossos. També es fa l’estabilització dels talussos i la renovació del mobiliari urbà, per crear espais d’estada que facilitin les trobades i el descans. A més es fa la millora de l’enllumenat i la millora de les escales.