El barri de Sants-Badal estrena un nou equipament al carrer de Roger

17 setembre, 2021

Finalitzen  les obres de l’edifici que acull el doble equipament es van iniciar fa dos anys i mig. El poliesportiu La Sagi està situat en un edifici de nova construcció que també és la seu de l’Escola Bressol Municipal Els Gats, que també ha entrat en funcionament aquest curs, ampliant l’oferta d’equipaments i serveis públics al barri de Sants-Badal.13:29

A l’interior, compta amb dues pistes (PAV-2) amb espai per a fins a 250 esportistes, grades per a 130 espectadors, vestidors i altres espais comuns i de servei. Les instal·lacions les faran servir prioritàriament els clubs esportius del barri, els centres escolars de la zona per a les classes d’educació física i entitats que atenen persones amb discapacitats.

El nom del poliesportiu La Sagi va ser escollit a través d’una consulta popular a través de la plataforma de participació Decidim.Barcelona, en honor d’Anna Maria Martínez Sagi (1907-2000), qui va ser poeta, sindicalista, periodista, feminista i atleta. Martínez Sagi va ser una de les fundadores del primer club de dones treballadores de Barcelona, directiva del FC Barcelona, i impulsora de l’organització de l’Olimpíada Popular del 1936. El seu nom va ser el més votat d’una terna de tres noms proposats pel Consell de Barri de Sants-Badal i el Consell d’Esports de Sants-Montjuïc, juntament amb els de “Sants-Badal” i “El refugi”.