Comencen les obres del nou Casal de la Gent Gran de la Trinitat Vella

28 setembre, 2020

El nou equipament, impulsat pel Pla de Barris de Trinitat Vella atenent a una demanda ciutadana, tindrà un punt d’informació, una sala polivalent, una sala d’informàtica, un espai de jocs, una sala de reunions i una cafeteria.

El projecte, que té un termini d’execució d’uns sis mesos, i per tant, es preveu que estigui enllestit durant la primavera de 2021, consisteix en adaptar i transformar l’espai de 414 m2 de superfície que tenen aquests locals, per a nous usos comunitaris. Així doncs, l’equipament incorporarà un punt d’informació, una sala polivalent per fer activitat física així com actes i tallers comunitaris, una sala d’informàtica, un espai de jocs, una sala de reunions i una cafeteria.

Els espais del nou equipament quedaran distribuïts en dos nivells dins d’una sola planta, i tot el conjunt serà directament accessible des del carrer. Es planteja que tot l’espai tingui la màxima funcionalitat i polivalència per facilitar les activitats i usos molt diversos que hi ha previstos.

L’obra es farà de la manera més sostenible possible i generant el mínim de molèsties a l’entorn. Així doncs, els elements actuals es desmuntaran en comptes d’enderrocar, aprofitant i reciclant fustes i altres materials, i en el procés de l’obra es controlaran les emissions de pols, de sorolls i residus.